Ζάκυνθος

Μουδιασμένη και η τοπική αγορά από την πανδημία – 11/1 οι χειμερινές εκπτώσεις

Από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου αναμένεται να διεξαχθούν φέτος οι χειμερινές εκπτώσεις, υπό την προϋπόθεση αυτό να είναι εφικτό λόγω της πανδημίας και ως εκ τούτου αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι καταναλωτές είναι μουδιασμένοι από την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί και ο αποκλεισμός τους δεν βοηθά στην αύξηση της καταναλωτικής τους επιθυμίας.

Κάποιες επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει τις προσφορές και στην πόλη της Ζακύνθου αναμένοντας ότι το κοινό θα ανταποκριθεί στις δελεαστικές τιμές. Ακόμα ευελπιστούν ότι τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για τα ταξίδια, θα δώσουν την ευκαιρία στους κατοίκους να ασχοληθούν με τις τιμές στην τοπική αγορά.

Γεγονός είναι ότι ο κόσμος δεν έκανε τις αγορές που θα έπρεπε για την περίοδο των εορτών και η ζήτηση ήταν αυξημένη μόνο στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τώρα οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου και οι καταναλωτές πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά τις τιμές πριν κάνουν τις αγορές τους ,για να είναι σίγουροι ότι αυτά που θα πληρώσουν θα αναλογούν με την ποιότητα του προϊόντος που θα αγοράσουν.

Στα δεδομένα που ισχύουν πρέπει να προσθέσουμε και τη διακοπή του  click away το οποίο λειτούργησε την εορταστική περίοδο, αλλά τώρα με το νέο locdown θα δούμε τι θα γίνει.

Οι έμποροι δηλώνουν απογοητευμένοι αλλά όλα θα κριθούν στην πράξη τις επόμενες ημέρες.

Ακόμα έγινε γνωστό ότι την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, στις 17 Ιανουαρίου  2021 τα εμπορικά καταστήματα ολόκληρης της χώρας θα λειτουργήσουν από τις 11 π.μ έως τις 8 μμ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *