Αθλητισμός Κοινωνία

Με την Ρ. Κράτσα και τον Γ. Στασινόπουλο συναντήθηκαν τα σωματεία ”Φιλόξενος” και ”Ποπολάροι”

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία “Φιλόξενος” Ιωάννη Σκιαδόπουλου και του αθλητή και Ταμία του ΔΣ του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία “Οι Ποπολάροι” και εκπροσώπου της ΕΣΑΜΕΑ στον ΟΔΑΖ Σταύρου Παντή την Τρίτη 04 Αυγούστου 2020, με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου Γιώργο Στασινόπουλο.

Η Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τις επιτυχίες – διακρίσεις σε πανελλήνιους πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες των αθλητών του “Φιλόξενος” συγκεκριμένα του Αριστοτέλη Μαρίνου και του Σταύρου Παντή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του στίβου, του Σαρή Ιδομενέα στην σκοποβολή και του Γεράσιμου Λιγνού στο πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμια πρωταθλήματα κολύμβησης .

Τους συνεχάρη για το έργο, τις δράσεις και επιτυχίες τους και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση υλική και ηθική προκειμένου απρόσκοπτα να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία και τα μέλη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ» κο. Σκιαδόπουλο Γιάννη στο κινητό του τηλέφωνο 6936578508.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Σκιαδόπουλος Γιάννης

Η Γεν. Γραμματέας Παγανοπούλου Ιουλία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *