Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διεθνής διαγωνισμός Zante Flair Open 2021


Ο διεθνώς προβεβλημένος διαγωνισμός Zante Flair Open 2021 που μετρά ήδη 17 χρόνια ιστορίας στο νησί μας και τον οποίο διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία το γραφείο γενικού τουρισμού Χ-Ιsle Travel & Events έλαβε χώρα , το περασμένο διήμερο 25-26 Ιουνίου 2021 και ώρα 13:00μμ. προσέλκυσε κορυφαίους bartenders αλλά και πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Αρωγός στη προσπάθεια είναι η γνωστή Premium Vodka Stolichnaya από την εταιρία Β.Σ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ.

Οι καλύτεροι flairtenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό (12 διαφορετικές χώρες) διαγωνίστηκαν για την πολυπόθητη πρώτη θέση αλλά και τα μεγάλα χρηματικά έπαθλα που προσφέρει η διοργάνωση .

Ο διαγωνισμός διεξαχθεί σε 2 φάσεις – ημιτελικός και τελικός – και πραγματοποιήθηκε στον Λαγανά , στο Infinity Beach Club.

Οι Flairtenders, διεκδικώντας τη διάκριση ,εντυπωσίασαν τους κριτές αλλά και θεατές με τις φαντασμαγορικές κινήσεις τους με μπουκάλια, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα και δροσερά cocktails.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση “ZANTE FLAIR OPEN 2021” που έλαβε χώρα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ζακύνθου για 4 συνεχόμενη χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *