Quantcast

Γνώμες

Κυριαρχούν τα προσωπικά συμφέροντα!

Στη Ζάκυνθο αποδείξαμε περίτρανα ότι δεν έχουμε σε υπόληψη τα κόμματα  αλλά μόνο τα συμφέροντα και σε αυτήν την κατεύθυνση φαίνεται ότι έχουν δουλέψει πολύ και στο παρασκήνιο, πολιτικά πρόσωπα που ηγούνται καταστάσεων. Δυστυχώς κάθε μέρα που περνάει αυτό μας το επιβεβαιώνουν τακτικές και πρακτικές που σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να μην είναι εμφανείς και ξεκάθαρες, αλλά ο χρόνος που κυλά αποκαλύπτει τις αληθινές προθέσεις

Είναι τα ίδια συμφέροντα που καλούν κατ’ επιλογήν μέσα ενημέρωσης σε εκδηλώσεις, είναι τα ίδια συμφέροντα που έχουν ευτελίσει το κυβερνητικό κόμμα, είναι τα ίδια συμφέροντα που δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο όταν τους δοθεί η ευκαιρία να βρεθούν σε θέσεις εξουσίας.

Κάποιος θα πει πως πρόκειται για φαινόμενα των καιρών και μετεξέλιξη της πολιτικής (και άρα των πολιτικών) για να εναρμονιστούν στο τελευταίο μοντέλο που διαφεντεύει τη γη και κυριαρχεί στο δυτικό κόσμο.

Όμως στο μικρό μας νησί παράγινε το κακό και οι άνθρωποι που βρίσκονται στην κορυφή αυτής της πυραμίδας δείχνουν να μην φοβούνται ούτε τη Νέμεση του λαού. Τελικά αυτόν το λαό τον θυμούνται όταν πρόκειται να του ζητήσουν το σταυρό (κι όχι την ψήφο στον πολιτικό χώρο που ανήκουν) και ξεχνούν πως τα χρόνια που έχουν περάσει ανέδειξαν δυνατή τη μυρωδιά της καμαρίλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *