Κοινωνία

Κινηματογραφικές παραγωγές στη Ζάκυνθο σε τοπία φυσικού κάλλους

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπου η χώρα μας και ειδικότερα η Ζάκυνθος επιλέγεται για να γυριστούν κινηματογραφικές σειρές.

Το φετινό καλοκαίρι, η Warner Bros Ευρώπης, δια λογαριασμό του Γερμανικού Τηλεοπτικού καναλιού RTL, επέλεξε το νησί της Ζακύνθου, για τα πραγματοποίηση γυρισμάτων του Bachelorette.

Σύμφωνα με τον Location Manager Γιάννη Φυρίγο είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, που επιλέγεται η πατρίδα μας, γι’ αυτή την εκπομπή.

Για την πραγματοποίηση των κινηματογραφικών γυρισμάτων στην Ζάκυνθο, επιλέχθηκαν περιοχές, τα χαρακτηριστικά των οποίων αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του τόπου, την ιστορία και τον πολιτισμό. Οι αποδέκτες της εικόνας και του ήχου γνωρίζουν το νησί της Ζακύνθου και καθίστανται δυνητικοί τουριστικοί επισκέπτες.

Σημαντική ήταν και η αρωγή από τις τοπικές αρχές, αναφορικά, με την έκδοση των αναγκαίων αδειών κινηματογράφησης και η ειδικότερα η φιλοξενία του Αντιπεριφερειάρχη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Κωνσταντίνο Καποδίστρια, ο οποίος μαζί με τον Ιωάννη Κλάδη – Μόρφη, Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, συναντήθηκαν με στελέχη της Γερμανικής παραγωγής και συνέδραμαν τα μέγιστα στην επιτυχή διεξαγωγή των γυρισμάτων, παρέχοντας όλες τις νόμιμες διευκολύνσεις, καθώς και τη συνεχή υποστήριξη, τόσο κατά την αναζήτηση των περιοχών, όσο και στην υλοποίηση των γυρισμάτων, με το FILM OFFICE IONIAN ISLANDS, Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.

Μετά την μεγάλη τηλεθέαση που είχαν τα επεισόδια, που γυρίστηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Ζάκυνθος έχει θέσει σοβαρή «υποψηφιότητα» και για άλλες μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *