Ελλάδα

Kαταγγελία Πολλάκη για ανάθεση εργολαβίας σε υπάλληλο του Νοσοκομείου

Σε καταγγελία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για το Νοσοκομείο Ζακύνθου προχώρησε χθες το απόγευμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολλάκης.


Με βαρείς χαρακτηρισμού ο κ. Πολλάκης απευθύνεται στους υπουργούς Υγείας Θανάση Πλεύρη και Μίνα Γκάγκα και καταγγέλει ότι δημόσιος υπάλληλος πήρε με ανάθεση εργολαβίες στο Νοσοκομείο Ζακύνθου ύψους 55.000 ευρώ.


Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Πολλάκης ότι υπάλληλος που προσελήφθη το 2010 στο Νοσοκομείο ως βοηθός θαλάμου, έλαβε μετάταξη το 2021 ως θυρωρός και το 2022 πήρε εργολαβία για οικοδομικές εργασίες στο νοσοκομείοπου εργάζεται ως υπάλληλος.

Και προσθέτει ο κ. Πολλάκης ότι ο νόμος απαγορεύει την συμμετοχή των υπαλλήλων σε οποιαδήποτε μορφής εταιρεία, καταλήγει δε με την διαπίστωση ότι το “Μαξίμου έχει δώσει εντολή να τρώνε όλα τα λαμόγια από άκρο σε άκρο της χώρας”.


Λίγη ώρα αργότερα το θέμα αναρτά στο διαδίκτυο και η οργάνωση Nayagiogate που δραστηριοποιείται κατά της πώλησης του ακινήτου των 15.000 στρεμμάτων στα ορεινά, σε εταιρεία από το Κατάρα, με την επισήμανση “ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΎΝΘΟΥ καταπατά το Ασυμβίβαστο και παίρνει ιδιωτικές Εργολαβίες με Βουλευτική τυφλότητα. Παρακλάδι συντροφικά στο ΝΑΥΑΓΙΟ της Ζακύνθου γιατι πρέπει να παραμείνει σε τουρκοκαταριανους το Ναυάγιο της Ζακύνθου. Παύλος Πολακης
Ρεζιλίκια στο ΝΑΥΑΓΊΟ, Ρεζιλίκια στο Νοσοκομείο!!!!!
Οτι Αρπάξουν σαν κοράκια………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *