Κοινωνία

Καταγγελία από το Σύλλογο Εθελοντών Παντοκράτορα: Ο Λαγανάς δεν είναι μόνο τα μπαρ…

Σε καταγγελία προχώρησε ο Σύλλογος Εθελοντών παντοκράτορα για τα θέματα της τουριστικής ζώνης του Λαγανά και επισημαίνει:

Βασικός αποδέκτης οι αρχές του κράτους ….

Ο Λαγανάς είναι ένας θαυμάσιος Τουριστικός προορισμός παγκοσμίως διότι εκτός από την ομορφιά του τοπίου την ασφαλή θάλασσα και τον υπέροχο καιρό, έχει το μνημείο του Ανδρ. Βεζάλ & την χελώνα carettacaretta αν θέλει κάποιος να δει και κάτι άλλο εκτός από τις πισίνες τα μπαρ, τα σουβλατζίδικα και την κραιπάλη….

Αυτός ο τόπος όμως αντί να εξελίσσεται προοδευτικά προς το καλύτερο μιας και γνώση αποκτάς με τον χρόνο αλλά και το χρήμα απ’ τους τουρίστες υπάρχει, εξελίσσεται μεν αλλά προς το χειρότερο ! Αυτό μάλλον δικαιολογείται επειδή το χρήμα έχει γίνει αυτοσκοπός και το κράτος έχει γίνει ο μεγαλύτερος κατεργάρης απ’όλους μας μαζί ! Όλοι βιώνουμε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο το bullying από κάποιους που ξαφνικά χωρίς επιχειρήσεις χωρίς κεφάλαιο επένδυσης, χωρίς χαρτιά (άδειες κλπ) χωρίς να αποδίδουν στο ελληνικό κράτος, χωρίς να σέβονται κανενός είδους υγειονομικά πρωτόκολλα ΑΠΑΙΤΟΥΝ / και μέχρι τώρα τα καταφέρνουν, να λειτουργούν επιτυχώς αποκομίζοντας εις βάρος των υπολοίπων επιχειρήσεων , υποβαθμίζοντας και δυσφημίζοντας το τουριστικό προϊόν της περιοχής αφού πληθώρα αδικημάτων τελούνται καθημερινά απ’όλους στο νησί!

Η διακίνηση , το αμφιβόλου ποιότητας αλκοόλ , η άγρα πελατών , το πλιάτσικο στους μεθυσμένους τουρίστες απ’τους ίδιους κράχτες που τους πωλούν (με κάθε μέσο και σε οποιοδήποτε σημείο )δήθεν την απόλυτη διασκέδαση είτε σε επίγειες είτε σε πλωτές επιχειρήσεις έχουν φέρει τους επιχειρηματίες στο ‘δεν πάει άλλο’ !

Επειδή λοιπόν δεν πάει άλλο και επειδή σύντομα το ελληνικό κράτος θα πρέπει να ενημερωθεί από εσάς , εμάς, όλους μας για την κατάντια μας , σας προτείνω να βγάζετε φωτογραφίες και βίντεο για τα κακώς (κατά κοινή ομολογία) κείμενα του Λαγανά και σύντομα (ελπίζω) θα ασχοληθεί η πολιτεία με εμάς … δεν μας κολακεύει η ονομασία ‘το μικρό Παλέρμο’ , είναι στο χέρι μας να την αλλάξουμε !

Χαιρετώ σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *