Quantcast

Γνώμες

Κανένα κρούσμα κορονοϊού στον τουρισμό!

Φήμες και μάλιστα εντονότατες διασπείρονται τις τελευταίες ημέρες για κρούσματα κορονοϊού στο νησί μας που αφορούν τους τουρίστες που ήλθαν από το εξωτερικό και κάνουν εδώ
τις διακοπές τους.

Μετά από επισταμένη δημοσιογραφική έρευνα που έγινε δεν εντοπίστηκε κάτι που να εμπνέει ανησυχία, ενώ κανένα περιστατικό δεν έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Από την πλευρά του υπευθύνου, του ξενοδοχείου καραντίνας που υπάρχει στο νησί μας, λάβαμε την επίσημη διαβεβαίωση ότι δεν φιλοξενεί κανέναν που να νοσεί από τον ιό, ούτε περίπτωση πολύ ελαφριά και ασυμπτωματική.

Γεγονός είναι ότι πολλοί είναι αυτοί που ζήτησαν και συνεχίζουν να ζητούν ενημέρωση από τους δημοσιογράφους καθώς γνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή φιλοξενούμε μερικές χιλιάδες τουρίστες και είναι πιθανό κάποιος από αυτούς να είναι ασθενής και να έχει μολυνθεί από τον ιό.

Όμως με τον πλέον υπεύθυνο τρόπο εμείς από την πλευρά μας πρέπει να πούμε πως έως τώρα δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να διασπείρεται πανικός.

Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι κάποιες περιπτώσεις τουριστών με πυρετό εξετάστηκαν από ιδιωτικά ιατρεία που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, όμως κανένας δεν ήταν θετικός σε COVID-19. Αυτά προς το παρόν γιατί η ζωή συνεχίζεται όπως και οι αφίξεις αλλοδαπών τουριστών στο διεθνές μας αεροδρόμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *