Ο Αγροτικός Σταφιδικός -Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Ζακύνθου διοργανώνει Ημερίδα με θέμα ΄΄ Αμπελουργικές και Οινοποιητικές παρεμβάσεις για την βελτίωση των Οίνων στα Νησιά του Ιονίου ΄΄ στα πλαίσια του έργου <<ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ –Μ16ΣΥΝ2-00137>>(Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -2020-Υπόμετρο 16.1-16.2 Δράση 2), ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ Επιχειρησιακή Ομάδα ΙΟΝΙΟΣ ΟΙΝΟΣ.
Η εκδήλωση αποσκοπεί στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων συγκεκριμένων καλλιεργητικών και οινοποιητικών παρεμβάσεων στις τοπικές αμπελοοινικές ποικιλίες για την βελτίωση των παραγόμενων οίνων.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2025 ώρα 10-15:30 στα γραφεία του Συνεταιρισμού στο Λυκούδι.
Η εν λόγω εκδήλωση γίνεται μετά από αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας όπου ανακοινώθηκε το πλάνο για τα καινοτόμα τυροκομικά προϊόντα και αφορούσε κυρίως τους κτηνοτρόφους.