Ζάκυνθος

Ηλεκτρονικά η κατάθεση των αιτήσεων εγγραφών για τους Παιδικούς Σταθμούς

Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι τις αρχές Αυγούστου

Από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις εγγραφές στους παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι «Δημοτικοί Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί σταθμοί» ενημερώνουν τους εν δυνάμει ωφελούμενους Γονείς ότι η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής – δήλωσης στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-2021, ξεκινά την Παρασκευή 17 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου.

Καλούμε όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα έως και τις 5 Αυγούστου του 2020.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr). Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με την χρήση των κωδικών Taxisnet. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.

Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) και στη συνέχεια καλούνται να επιλέξουν σε ποια δομή των δημοτικών παιδικών σταθμών επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι αιτήσεις συμμετοχής για τους δημοσίους υπαλλήλους θα ακολουθήσουν σε 2ο χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το αντίστοιχο Γραφείο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Αθήνα: 213- 1320600 & 210-5214600 και από το τμήμα διοίκησης του ν.π.δ.δ 26950-23551).

Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στην πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *