Ζάκυνθος

Η πρώτη πτήση της Lufthansa από το Μόναχο έφερε 40 τουρίστες από τη Γερμανία

Η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο από το Μόναχο προς τη Ζάκυνθο και έφερε 40 τουρίστες από τη Γερμανία. Πρόκειται για ένα ξεκίνημα που γίνεται με δρομολόγιο που συνδέει απευθείας το νησί μας με τη Γερμανία και η Lufthansa είχε ανακοινώσει πριν από μερικούς μήνες την έναρξη των εν λόγω δρομολογίων τόσο για τη Ζάκυνθο όσο και για τη Ρόδο.

Αν και αρχικά γνωρίζαμε πως τα δρομολόγια θα γίνονταν από τον Απρίλιο μήνα, η πορεία τα πανδημίας και τα περιοριστικά μέτρα έχουν φέρει αλλαγές.

Οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο για τη Ζάκυνθο, με αεροσκάφη Α320 κα Α321.

Η προσπάθεια αφορά την προσέλκυση τουριστών από τη Γερμανία στο νησί μας και πρόκειται για μία τεράστια αγορά στην οποία δεν είχαμε πολλές προσβάσεις, αλλά τώρα δίνεται η ευκαιρία για διεύρυνση και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη.

Οι νέοι προορισμοί έρχονται να προστεθούν στη διευρυμένη λίστα προορισμών της Lufthansa στην Ελλάδα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Σαντορίνη, το Ηράκλειο και την Κέρκυρα. Μέσα από αυτή η εταιρεία εξυπηρετεί πολλούς δημοφιλείς καλοκαιρινούς και city break προορισμούς στην Ελλάδα και παράλληλα επεκτείνει το δίκτυό της στην τοπική αγορά, προσφέροντας παράλληλα στους ταξιδιώτες περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές από ποτέ.

Αναφορικά τώρα με την αγορά της Μ. Βρετανίας από την οποία το νησί μας αντλεί το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και είναι λίγοι οι βρετανοί τουρίστες που αψήφησαν τα εμπόδια και την πολυήμερη καραντίνα της επιστροφής για να ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *