Quantcast

Γνώμες

Η Εντατική είναι θέμα ζωής και θανάτου

Σάλος έχει προκληθεί από την (για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες) μετακίνηση νοσηλευτικού προσωπικού που εξειδικεύτηκε για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του Νοσοκομείου Ζακύνθου και εν κρυπτώ  έγιναν οι διαδικασίες και πλέον αναχωρεί για άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Το εν λόγω περιστατικό έχει ξεσηκώσει τους πάντες στο νησί που ζητούν να ανακληθεί η απόφαση και να παρέμβει ο Υπουργός Υγείας για να  μείνει εδώ η νοσηλεύτρια, η οποία παρακολούθησε την ειδική εκπαίδευση για Εντατική και ξαφνική αφήνει το νησί ξεκρέμαστο!!!

Με δεδομένο ότι στην πατρίδα μας αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα μας πρέπει να μπει φρένο σε αυτού του είδους τις λογικές, που κάποιοι κάνουν τη δουλειά τους με τρόπους κάθε άλλο παρά διάφανους και μακριά από τη λογική της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος, επισημαίνουμε ότι η ΜΕΘ Ζακύνθου πρέπει να σταματήσει να αποψιλώνεται. 

Την ίδια στιγμή που κάποιοι γιατροί αναγκάζονται σε μετακινήσεις από άλλους νομούς για να εξυπηρετήσουν το νησί μας,  βλέπουμε ότι άλλα άτομα (προφανώς με πολιτικές ευλογίες)  κοιτάζουν τα προσωπικά τους ζητήματα και ξεχνάνε τον όρκο που έδωσαν κατά την πρόσληψή τους στο δημόσιο.

Είναι θέμα ζωής και θανάτου η στελέχωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας σε ένα νησί και δεν δεχόμαστε καμία έκπτωση  και καμία δικαιολογία από πουθενά.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *