Quantcast

Γνώμες

H ΤΗΟMAS COOK και οι Ξενοδόχοι

Οι αγορές πάντα διακρίνονται για την ευελιξία και την ταχύτητα με την οποία καλύπτουν κάθε κενό στην οικονομική δραστηριότητα.

Αυτό που συνέβη με την Thomas Cook είναι ένα πλήγμα για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόταν αλλά δεν είναι το τέλος του τουρισμού και γρήγορα θα αποτελέσει μια αρνητική ανάμνηση με χρήσιμα διδάγματα για το μέλλον.

΄Ηδη οι πληροφορίες που έρχονται από τις ευρωπαϊκές αγορές δείχνουν ότι με ταχείς ρυθμούς, τα γραφεία, τα ξενοδοχεία, ακόμα και τα αεροπλάνα της συγκεκριμένης εταιρείας αλλάζουν χέρια και οι νέοι ιδιοκτήτες υπογράφουν καθημερινά συμβόλαια που αναπληρώνουν τις συμφωνίες που είχε κάνει η Thomas Cook για τα επόμενα χρόνια.

Προφανώς το καλοκαίρι του 2020 θα επικρατεί μια νέα πραγματικότητα σε σχέση με τις εκκρεμότητες της Thomas Cook αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρχει ταξιδιώτης που δεν θα εξυπηρετηθεί από τους ανταγωνιστές της παραπάνω εταιρείας.

Σημασία έχει τα ξενοδοχεία που επλήγησαν να υποστηριχθούν από το κράτος και την κοινωνία, ώστε να αντέξουν στις δυσκολίες που δημιουργούνται από τις υποχρεώσεις και σε αυτό το αίτημα είμαστε όλοι κοντά τους.

Η επιχείρηση, για όσους καταλαβαίνουν από οικονομικά, είναι πηγή πλούτου και απασχόλησης για κάθε κοινωνία και έτσι πρέπει πάντα να την βλέπουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *