Ζάκυνθος

Για το ΝΑΥΑΓΙΟ σήμερα στη Ζάκυνθο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τη σύσταση της εταιρείας ΝΑΥΑΓΙΟ Α.Ε., η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου, με τον αναπληρωτή τομεάρχη Τουρισμού, βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη, και τον πρώην περιφερειάρχη και επικεφαλής της ‘ΑΝΑΣΑ’ Θεόδωρο Γαλιατσάτο, θα επισκεφθούν τη Ζάκυνθο στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, δηλαδή σήμερα και αύριο.
Το κλιμάκιο φθάνει σήμερα το μεσημέρι στο νησί μας. Το πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου
15.00 Συνάντηση με τον δήμαρχο Ζακυνθίων κ. Νικήτα Αρετάκη, στο Δημαρχείο Ζακύνθου.
18.00 Παρουσία στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατοίκων της περιοχής στο πλάτωμα του Ναυαγίου.
19.00 Συζήτηση με φορείς και κατοίκους της περιοχής στη Μονή του Αγίου Γεωργίου των Γκρεμνών.
21.30 Συνεστίαση στο ξενοδοχείο ‘ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ’ στο Λαγανά
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου
09.30-11.30 Συναντήσεις με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς της Ζακύνθου στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου.
12.00 Συνάντηση με τους μητροπολίτες κ.κ Ζακύνθου Διονύσιο και Δωδώνης Χρυσόστομο, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Ζακύνθου.


Μιλώντας στον -Ε- ο αναπληρωτής τομεάρχης Τουρισμού, βουλευτής Κέρκυρας Αλέξανδρος Αυλωνίτης είπε ότι είναι απολύτως βέβαιο πως χρειάζονται θεσμικές παρεμβάσεις στην παραλία του Ναυαγίου, αλλά και προστασία του πλοίου.

“Το ερώτημα είναι τί λεφτά χρειάζονται για να γίνει αυτό και ποιός θα τα διαχειριστεί. Επίσης ποιός θα διαχειριστεί το Ναυάγιο ως τουριστικό προορισμό μεγίστου ενδιαφέροντος, όπως όλοι γνωρίζουν. Εξελίσσεται και το άλλο σοβαρό θέμα με τα δικαστικά χαρακτηριστικά και αφορά στο πάνω μέρος του γκρεμού. Αυτά τα ζητήματα θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε στην επίσκεψή μας και να σας πούμε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας. Από την αρχή που προέκυψε το θέμα, το κόμμα μας και η κυβέρνηση είχε πάρει με σαφή τρόπο θέση υπέρ των κατοίκων των ορεινών” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αυλωνίτης.


Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *