“Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ζακύνθου με αφορμή αβάσιμους ισχυρισμούς περί δήθεν έλλειψης αντιδραστηρίων, δηλώνει κατηγορηματικά ότι υπάρχει πλήρης επάρκεια αντιδραστηρίων μοριακής ανάλυσης COVID-19”, ανέφερε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου κ. Γιώργος Ραγκούσης, με αφορμή ισχυρισμούς για έλλειψη αντιδραστηρίων μοριακής ανάλυσης για τον κορονοϊό.
Στην συνέχεια ο κ. Ραγκούσης αναφέρει: “Οι ιατροί του Νοσοκομείου που είναι επιφορτισμένοι με την διαλογή και εξέταση των υπόπτων και επιβεβαιωμένων περιστατικών COVID-19 είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για να αποφασίσουν για την διενέργεια μοριακού έλεγχου σύμφωνα με τις ισχύουσες κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Σε αυτούς όπως επίσης και στους εργαζομένους του Νοσοκομείου , τους νοσηλευτές, τους παραϊατρικούς, τους διοικητικούς, και τους τεχνικούς, αξίζει ο απόλυτος σεβασμός όλων μας για την τεράστια και ηρωική συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.
Οτιδήποτε άλλο ακούγεται ή γράφεται υποκρύπτει σκοπιμότητες. Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ζακύνθου σέβεται απόλυτα την υγεία και την αγωνία των πολιτών που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί από την πανδημία του COVID-19.”