Quantcast

Γνώμες

Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής!

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα η άφιξη του προέδρου του ΟΑΣΠ καθηγητή Ευθύμιου Λέκκα, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον έως τις εκλογές, παρά την επιθυμία του ίδιου και τις διαβεβαιώσεις που είχε δώσει στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Προφανώς, έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ιδιαίτερα αρνητικό στις ορεινές κοινότητες αλλά και στην επιχειρηματική κοινότητα για τις εισηγήσεις του κου Λέκκα, αυτή την περίοδο που διανύουμε.

Χωρίς αμφιβολία τα επιχειρήματα του για την ασφάλεια των τουριστών και των εργαζομένων στην περιοχή στη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ιδιαίτερα ισχυρά και θα τα κατανοούσαν και οι πλέον δύσπιστοι, αν μας προέκυπτε κάποιο δυστύχημα, σαν αυτά που αποδίδονται στις αβλεψίες και τις τραγικές παραλείψεις της λειτουργίας του κράτους.

Η τοπική κοινωνία, δυστυχώς για όλους μας και ιδιαίτερα για τους επιχειρηματίες, έδωσε κατά τη διάρκεια του 2022 «εξετάσεις» στην υπόθεση του ναυαγίου και απέτυχε οικτρά.

Θυμόμαστε όλοι τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που ζήσαμε με τη φύλαξη, τα σκουπίδια και τις κατολισθήσεις.

Αν είμαστε προσεκτικοί το 2022 ίσως σήμερα τα μέτρα να μην ήταν τόσο αυστηρά. Και εννοούμε το σύνολο των τοπικών αρχών, των πολιτικών παραγόντων, την περίφημη επιτροπή και φυσικά την Περιφέρεια. Δυστυχώς, ισχύει για όλους το… «εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *