Ζάκυνθος

Εξετάζεται η άρση του μίνι lockdown στη Ζάκυνθο

Μετά από παρέμβαση των τοπικών αρχών, αναμένεται η αρμόδια επιτροπή να επανεξετάσει το θέμα του mini lockdown που ισχύει στη Ζάκυνθο έως τις 18 Αυγούστου.

Οι έντονες αντιδράσεις και πιέσεις των επιχειρηματιών προς το Βουλευτή και τον Αντιπεριφερειάρχη σε συνδυασμό με την καλύτερη επιδημιολογικη εικόνα του νησιού μας το τελευταίο διάστημα, φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η άρση του lockdown για τη Ζάκυνθο.

Ακόμα σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Κράτσα δήλωσε ότι “μετά από δυνατή προσπάθεια και ισχυρά επιχειρήματα από την πλευρά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προς τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Ζάκυνθος από την προσεχή εβδομάδα θα είναι και πάλι εκτός περιοριστικών μέτρων!

Από τις 18 Αυγούστου παύουν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στη Ζάκυνθο λόγω των αυξημένων κρουσμάτων το προηγούμενο διάστημα και πλέον το νησί ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το υπόλοιπο του φετινού καλοκαιριού, πάντα βέβαια με αίσθημα ευθύνης απ’ όλους και πιστή εφαρμογη των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της Δημόσιας υγείας από τον Covid19″.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *