Ζάκυνθος

Ερώτηση στη Βουλή για το κολυμβητήριο στη Ζάκυνθο

Ο Βουλευτής Κ. Βελόπουλος ασχολείται και πάλι με τα τοπικά ζητήματα και αυτή τη φορά η ερώτηση που καταθέτει αφορά το γεγονός ότι το νησί δε διαθέτει δημοτικό κολυμβητήριο. Σε ερώτηση που απευθύνει στους αρμόδιους Υπουργούς αναφέρει

Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Ζακύνθου, πάγιο και διαχρονικό αίτημα των ντόπιων πολιτών είναι η κατασκευή Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο νησί. Η υλοποίηση της κατασκευής του θα ικανοποιούσε, επίσης, την επί σειρά ετών επιδίωξη και των αθλητικών ομάδων του νησιού, που κατεξοχήν δραστηριοποιούνται στα υδάτινα αθλήματα αλλά και των τοπικών αθλητικών συλλόγων ΑμεΑ. Αν και κατά καιρούς επανέρχεται στην τοπική επικαιρότητα η ανακίνηση του ως άνω θέματος, ως προοπτική, όπως η πρόσφατη συζήτηση περί δημιουργίας αθλητικού κέντρου στην περιοχή του Φιολιτίου, που θα περιλαμβάνει δημοτικό κολυμβητήριο, εντούτοις, δεν κινητοποιούνται προς αυτήν την κατεύθυνση οι τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες και μένει «κενό γράμμα» η βούληση της τοπικής κοινωνίας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεστε να προβείτε στις δέουσες ενέργειες, προκειμένου, το νησί της Ζακύνθου να αποκτήσει Δημοτικό Κολυμβητήριο, ώστε να ικανοποιηθεί το διαχρονικό σχετικό αίτημα των τοπικών αθλητικών συλλόγων, των ΑμεΑ και κατ΄ επέκταση, της τοπικής κοινωνίας του νησιού;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *