Αθλητισμός

Επιβεβαίωση του ΕΡΜΗ: Ο Γιώργος Θεοδόσης κάλυψε εξ΄ ολοκλήρου την εγγυητική των 150.000 ευρώ του ΑΠΣ Ζάκυνθος!

Για ακόμα μια φορά ο Ζακυνθινός επιχειρηματίας και πρόεδρος της Levante Ferries και της εταιρίας 11880 δήλωσε παρών στον αθλητισμό του νησιού. Αυτή την φορά για την μεγάλη ομάδα του νησιού τον ΑΠΣ Ζάκυνθος που οι άνθρωποι του έψαχναν απεγνωσμένα να καλύψουν την εγγυητική επιστολή ύψους 150.000 ευρώ.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και λίγες ημέρες ότι το θέμα είχε λυθεί, αλλά για ευνόητους λόγους δεν θέλαμε να αποκαλύψουμε το όνομα του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Θεοδόση. Η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος βρέθηκε για 2η φορά στα γραφεία της εταιρίας το απόγευμα της Πέμπτης και εκεί επικυρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο η συμφωνία και η μέγιστη βοήθεια του κου Θεοδόση στην ομάδα του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, ο Εν ζακύνθω επιχειρηματίας βοηθά με τον δικό του μοναδικό τρόπο την κυανοκίτρινη ομάδα και της ανοίγει την πόρτα για την μεγάλη Β΄ εθνική κατηγορία. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν μερικές ημέρες τα ίδια άτομα συναντήθηκαν στον ίδιο χώρο και εκεί έπεσαν οι βάσεις για να δοθεί η εγγυητική στην ομάδα. Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΑΠΣ Ζάκυνθος, ενημέρωσαν διεξοδικά τον κο Θεοδόση για το πως έχει η κατάσταση. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή φάνηκε να είναι θετικός, άφησε λίγες ημέρες μέχρι οι άνθρωποι της εταιρίας του να ψάξουν το θέμα και σήμερα 2/9 οριστικοποιήθηκε η συμφωνία.

Τώρα, η ομάδα είναι έτοιμη για ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει μακριά από τα στενά γεωγραφικό όρια της Νοτιοδυτικής Ελλάδας και όλα αυτά με την βοήθεια του μεγάλου ζακυνθινού επιχειρηματία.

Στη φωτογραφία ο ίδιος ο Γιώργος Θεοδόσης (μέση) μαζί με τους Νίκο Κοντονή , Στέλιο Γούναρη (αριστερά) και από δεξιά, Μάκη Πυλαρινό και Διονύσιο Κορωνιό. Πίσω είναι ο εκπρόσωπος της Levante Ferries στη Ζάκυνθο Γιάννης Πυλαρινός.

2 σχόλια

  1. Μπράβο συγχαρητήρια,για αυτό το λόγο τα εισιτήρια της Λεβάντε φέρει έχουν φτάσει στα ύψη.

  2. Μπράβο του,έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *