Ζάκυνθος

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στην Ζάκυνθο

Στην Ζάκυνθο θα βρίσκεται, από την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου με ενα πλούσιο πρόγραμμα συναντήσεων και εργασιών.

Η Περιφερειάρχης στις 23 και 24 Αυγούστου 2021 θα παραστεί στις εορταστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιουχο της Ζακύνθου Άγιο Διονύσιοσυνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες Κοινωνικής Συνοχής, Δημόσιας Υγείας και Απασχόλησης Κωνσταντίνο Ζορμπά, Ζακύνθου Γιώργο Στασινόπουλο, Οικονομικών και θεμάτων Πολιτισμου Αικατερινη Μοθωναίου και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δρ. Κωνσταντίνο Καποδίστρια.

Η Περιφερειάρχης θα συμμετάσχει σε συσκέψεις εργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες και θα ενημερωθεί για τα έργα που εκτελούνται και προγραμματίζονται από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ή σε συνεργασία με το Δήμο.

Η Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου θα έχει ιδιαίτερες συναντήσεις με τον Βουλευτη Ζακυνθου Διονύση Ακτύπη, τον Δήμαρχο Ζακύνθου Νικήτα Αρετάκη και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους της ομογένειας των Ζακυνθίων που βρίσκονται για διακοπές στην πατρίδα τους.

Επίσης, η Περιφερειάρχης και Πρόεδρος του Φο.Δ.Σ.Α. Ιονίων Νήσωνθα επισκεφθεί το χώρο διαχείρισης των απορριμμάτων στο ΛΙΒΑ προκειμένου να ενημερωθεί για τα εν εξελίξει έργα, για την απομακρυνση των δεματων και για την εναρξη κατασκευης του εργοστασιου της Ζακυνθου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *