Κοινωνία

Εορταστικές μελωδίες στην Περιφερειακή Ενότητα

Με εορταστικές μελωδίες υποδέχτηκαν τα Χριστούγεννα στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου καθώς την παραμονή το βράδυ έγινε μια μικρή συναυλία από την “ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ || Κ. ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ – Θ. ΚΑΡΑΜΠΙΜΠΕΡΗΣ” υπό την διεύθυνση του μαέστρου Κώστα Μεϊντάνη.

Στο μήνυμά της η Αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Μοθωναίου ζήτησε από όλους να αναζητήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να αναγεννηθούν μέσα στο εορταστικό κλίμα κοιτώντας την όμορφη και φωτεινή πλευρά της ζωής. 

Το μήνυμα αναφέρει:

Αναζητώντας την μαγεία των Χριστουγέννων είναι ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να μπούμε σε ένα γιορτινό κλίμα. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την πραγματικότητα και να δούμε την όμορφη και φωτεινή πλευρά της ζωής. Η αγάπη προς όσους εκτιμούμε και ανήκουν είτε στον κλειστό μας κύκλο, είτε σε γνωστούς και φίλους, οφείλει αυτές τις ημέρες όχι μόνον να δυναμώνει αλλά και να εμπεριέχει, το ενδιαφέρον μας για το σύνολο. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για κάτι τέτοιο, θα πρέπει το νόημα της αλληλεγγύης και της αγάπης για όλους, που φέρνει η γέννηση του Χριστού να ειδωθεί όχι υπό την στενή έννοια των ημερών, να μην του προσδώσουμε μουσειακό και επετειακό χαρακτήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *