Κοινωνία

Εντοπίστηκε η βλάβη στο Κερί – Την αντικατάσταση του παλιού δικτύου ζητά ο Πρόεδρος

Την περασμένη Τετάρτη εντοπίστηκε η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στο Κερί και συνεργεία της ΔΕΥΑΖ έφτασαν στο σημείο από νωρίς χθες το πρωί για να κάνουν τις εργασίες επισκευής. Σύμφωνα με όσα ανέφερε μιλώντας στην εφημερίδα μας ο Πρόεδρος της κοινότητας Δ. Στέφος πρόκειται για ένα δίκτυο που παρουσιάζει πολλά προβλήματα, κατασκευάστηκε την δεκαετία του 1980 και θα πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί!

Σε ανακοίνωση της η κοινότητα αναφέρει: 

Η βλάβη στον δίκτυο ύδρευσης βρέθηκε πριν από λίγο στη περιοχή Διάκα. Αύριο το πρωί  ευχόμαστε πώς θα αποκατασταθεί από συνεργείο  της ΔΕΥΑΖ και μέχρι το μεσημέρι θα έχει νερό το χωριό.

 Η αναλγησία της δημοτικής αρχής σε όλο της το μεγαλείο όλες αυτές τις μέρες! Ηλεκτρολόγοι και οδηγοί βαρέων οχημάτων δεν υπάρχουν λόγω μη ανανέωσης συμβάσεων, έλλειψη καυσίμων, υδροφόρες χωρίς πινακίδες, υδροφόρες που αγοράστηκαν το 2021 με κατεστραμμένες αντλίες  και ένα διαλυμένο και κακοφτιαγμένο δίκτυο ύδρευσης. Και ενδιαφέρον μηδέν!

 Έως πότε θα το υπομένουμε αυτό κε Δήμαρχε και Πρόεδρε της ΔΕΥΑΖ; Έως πότε θα ψάχνουμε να βρούμε μια βλάβη στο δίκτυο με ένα χωνί στο αυτί; Θα συνεχιστούν αυτές οι συχνές και πολυήμερες βλάβες; Για πόσο θα φοβόμαστε ότι “αύριο” δε θα έχουμε νερό να πλύνουμε το πρόσωπο μας;

 Και ποιοί δεν έχουνε νερό δύο εβδομάδες κε Αρετάκη; Το Κερί! Το Κερί που δίνει νερό στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού!! Αυτό ελπίζουμε να  το γνωρίζετε..

  Ευτυχώς ο υδρονομέας Δ. Σούλης είναι συγχωριανός και υπερέβαλε εαυτόν αυτές τις μέρες! Τον ευχαριστούμε πολύ!!

Ένα σχόλιο

  1. Καλά σε πόσες δημοτικές επιχειρήσεις κι επιτροπές είναι Πρόεδρος ο Δήμαρχος?Πότε τις προλαβαίνει?Άλλος άξιος στον συνδυασμό του δεν υπάρχει?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *