Quantcast

Γνώμες

Ενώπιον μας το χειρότερο σενάριο

Για μια ακόμα φορά και μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, νιώθουμε την υποχρέωση να χτυπήσουμε το καμπανάκι του κινδύνου απέναντι στους διαγραφόμενους κινδύνους.

Ο κορονοϊός ήρθε στην πατρίδα μας, αντιμετωπίστηκε με επιτυχία αλλά δεν έφυγε. Με την πρώτη ευκαιρία έκανε ξανά την εμφάνισή του και τώρα δείχνει να φουντώνει.

Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε, αφενός την υγεία μας και αφετέρου την οικονομία μας. Ο προσεχής χειμώνας πρέπει να μας βρει όλους υγιείς και με εισόδημα για να αντέξουμε τις δύσκολες ημέρες, που λόγω της ύφεσης της οικονομίας πρόκειται να διανύσουμε.

Δεν έχουν το δικαίωμα ολίγοι επιπόλαιοι και κάποιοι άλλοι ασυνείδητοι να παίζουν με τόσο σοβαρά ζητήματα.

Οι αρχές οφείλουν να εντείνουν τους ελέγχους εκεί που συναθροίζονται οι πολλοί και να εφαρμόσουν με σχολαστικότητα και αυστηρότητα τα μέτρα της πολιτείας. Το χειρότερο που θα μπορούσε να μας συμβεί είναι σε λίγες εβδομάδες να έχουμε πολλά κρούσματα και κηλιδωμένη την εικόνα του νησιού μας, ως ενός τόπου που δεν πρέπει να τον επισκέπτονται οι τουρίστες. Θα πρόκειται για την πλήρη καταστροφή. Γι αυτό οι αρχές κι εμείς οι απλοί πολίτες, ας κινηθούμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Όλοι μας ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *