Ζάκυνθος

Εμβολιασμούς χωρίς καθυστέρηση ζητά ο Διοικητής του Νοσοκομείου

Ο αριθμός των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στο νησί μας από την 1η Αυγούστου μέχρι και χθες είναι 318, σύμφωνα με στοιχεία από το νοσοκομείο, ενώ χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 15 θετικά περιστατικά και σήμερα άλλα 14.

Ανησυχητική είναι για όλη τη χώρα η πορεία της πανδημίας σύμφωνα με την αύξηση κρουσμάτων, διασωληνωμένων και νεκρών, αν και η Ζάκυνθος παραμένει στο «πορτοκαλί». Στα αρνητικά πρέπει να καταγραφούν και τα δύο περιστατικά θανάτων που είχαμε, ατόμων που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου με επιβαρυμένη υγεία και με κορονοϊό.

 Ο Διοικητής του Νοσοκομείου  Γιώργος Ραγκούσης ανέφερε πως το τέταρτο κύμα της πανδημίας είναι πολύ μεγάλο και κάλεσε τον πληθυσμό να  συνεχίσει τους εμβολιασμούς χωρίς καθυστέρηση.

Ειδικότερα ο κ. Ραγκούσης δήλωσε: «η ένταση και το μέγεθος του τέταρτου κύματος είναι πραγματικά συγκλονιστικά. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες των επιπτώσεων του ιού. Ο καθένας από τον τομέα του θα πρέπει να συνεχίσει τον αγώνα  και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.  Ο εμβολιασμός αποτελεί ύψιστο καθήκον ατομικής και κοινωνικής ευθύνης».

Ο Διοικητής ευχαρίστησε τους 315 εργαζομένους του Νοσοκομείου τους οποίους χαρακτήρισε ήρωες που συμβάλλουν στην υγειονομική θωράκιση του νομού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *