Κοινωνία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 40χρονος για την υπόθεση των 20.000 ευρώ που βρέθηκαν σε όχημα παραμονές Χριστουγέννων!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο 40χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μια μεγάλη ποσότητα χρημάτων, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών αρχών, προέρχονταν από κλοπή που σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στο Καλαμάκι.

Η υπόθεση αυτή απασχολούσε την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου επί μακρόν και πιο συγκεκριμένα από τις παραμονές των Χριστουγέννων, όταν στην επαρχιακή οδό Καλαμακίου Λαγανά, αστυνομικοί εντόπισαν  ένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό ή επιβάτες, σταθμευμένο στη μέση του δρόμου: Στο αυτοκίνητο αυτό βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που ξεπερνούσε τις 20.000 ευρώ και το γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν πως το ποσό αυτό ήταν μοιρασμένο σε χαρτονομίσματα των 10 και 20 ευρώ τα οποία …μύριζαν μούχλα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, οδήγησαν στον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παλιός «γνώριμος» των αρχών, αφού κατά το παρελθόν είχε καταδικαστεί για ληστείες εις βάρος ηλικιωμένων στο νησί μας.  Επρόκειτο για τον 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε απελαθεί από την Χώρα, αλλά είχε επιστρέψει παράνομα και πάλι στο νησί μας.

Αν και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε σε οποιαδήποτε εμπλοκή σε κλοπή, οι αρχές φαίνεται ότι συνέδεσαν το ποσό που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, με μια κλοπή που είχε γίνει πριν από αρκετό διάστημα σε ξενοδοχείο στο Καλαμάκι. Ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου απουσίαζε για αρκετό διάστημα στο Εξωτερικό και επιστρέφοντας στη Ζάκυνθο διαπίστωσε πως τα χρήματα που είχε φυλάξει σε θησαυροφυλάκιο σε πατάρι του Ξενοδοχείου είχαν κάνει φτερά.

Η περίεργη αυτή υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα Δικαστήρια και εν τω μεταξύ ο 40χρονος καλείται να δίνει το παρόν κάθε 15 ημέρες στην Αστυνομία.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *