Κοινωνία

Εκλογή νέας διοίκησης στην Ένωση Ζακυνθίων

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ζακυνθίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» και σύμφωνα με το καταστατικό, συγκαλείται εκ νέου Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Ζακυνθίων την Κυριακή 31 Οκτωβρίου  2021 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ένωσης Ζακυνθίων, στην οδό Δεληγιώργη 24, στην Αθήνα, καθώς η προηγούμενη αναγγελθείσα για την 28/2/2021 δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας. 

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:

1.        Εκλογή προέδρου Γενικής Συνέλευσης και δύο (2) πρακτικογράφων.

2.        Απολογισμός Δ.Σ (Διοικητικός – Οικονομικός).

3.        Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Δ.Σ πάσης ευθύνης.

4.        Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής, για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.

5.        Αρχαιρεσίες για Δ.Σ και Ελεγκτική Επιτροπή.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία μελών, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00, με οποιονδήποτε αριθμό παρόντων μελών, στον ιδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Η ψηφοφορία θα οριστικοποιηθεί την 18:00 ώρα της ιδίας ημέρας. Καθ΄ όλη τη διαδικασία θα τηρηθούν αυστηρά τα ισχύοντα υγειονομικά  πρωτόκολλα, για τον περιορισμό της πανδημίας.

Για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές των τακτικών και ταμειακά εντάξει εγγεγραμμένων μελών, τα γραφεία του συλλόγου θα είναι ανοικτά, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ώρες 11.00-13.00. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *