Ζάκυνθος

Εκδήλωση γυναικών της ΠΙΝ στο Ελληνικό Περίπτερο της Έκθεσης στο Ντουμπάι

Γυναίκες από πολλές ευρωπαϊκές χώρες και την Αμερική, οι οποίες ζουν και δραστηριοποιούνται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκδήλωση γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων και προβολής των Ιονίων Νήσων.

Οι προσκεκλημένες ήταν γυναίκες από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον επιχειρηματικό κόσμο, το διπλωματικό σώμα, Bloggers, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι διεθνών δικτύων γυναικών.
Η Περιφερειάρχης παρουσίασε εν συντομία τα Ιόνια Νησιά, με τα ιστορικά, πολιτισμικά & φυσικά χαρίσματά τους, τη δυναμική και σύγχρονη φυσιογνωμία τους σε όλους τους τομείς, τους σημαντικούς ρόλους που έχουν οι γυναίκες και προσκάλεσε τις παρούσες να επισκεφθούν τα Ιόνια Νησιά, είτε για διακοπές, είτε για να διοργανώσουν εκεί συναντήσεις των δικτύων τους.

Τρία βίντεο παρουσίασαν πολλές πτυχές της πραγματικότητας και της δημιουργίας στα Ιόνια Νησιά, ενώ οι προσκεκλημένες πήραν ως δώρα αρώματα παραγωγής Βασιλάκη από Κέρκυρα και Ραζή από Ζάκυνθο, τα οποία ευγενώς χορηγήθηκαν.

Η εκδήλωση έκλεισε με συνέχιση της συζήτησης και εδέσματα επτανησιακού χαρακτήρα στο εστιατόριο «ΕΥ ΖΕΙΝ» του Ελληνικού Περιπτέρου, σε φιλική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.
Χθες Δευτέρα 14 Μαρτίου, η Περιφερειάρχης, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και οι συνεργάτες της συνοδευόμενοι από την Ελληνική Πρεσβεία είχαν συνάντηση με τους αρμόδιους στην Όπερα του Ντουμπάι, από τις πλέον σύγχρονες του κόσμου, για να προβάλλουν τις φιλαρμονικές και τις χορωδίες της Κέρκυρας και των άλλων νησιών του Ιονίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *