Κοινωνία

Εγκαταστάθηκε στο ΛΙΒΑ ο νέος δεματοποιητής

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του νέου χώρου προσωρινής διαχείρισης απορριμμάτων στο Λίβα και ενώ στην περιοχή έχει δημιουργηθεί μια εκρηκτική κατάσταση με χιλιάδες δεμάτια απορριμμάτων, στις εγκαταστάσεις έφτασε για να τεθεί σε λειτουργία ένα νέο μηχάνημα δεματοποίησης με αυξημένη δυναμική και την ελπίδα να βελτιώσει την υπάρχουσα κατάσταση.

Την παραπάνω εξέλιξη ανακοίνωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ερμή η Αντιπεριφερειάρχης και μέλος της διοίκησης του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Κατερίνα Μοθωναίου, σημειώνοντας τις προσπάθειες που γίνονται βήμα βήμα.

Η ίδια σημείωσε πως ό νέος δεματοποιητής θα μείνει στις εγκαταστάσεις για δύο χρόνια, όσο δηλαδή απαιτείται για την ολοκλήρωση και την λειτουργία του νέου έργου της Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων, ενώ έκανε γνωστό πως πρόκειται για ένα μηχάνημα με δυναμικότητα δεματοποίησης 30 τόνων ανά ώρα.

Το μηχανήματα αντικατέστησε το προηγούμενο με το οποίο είχε προμηθεύσει το Δήμο Ζακύνθου Δήμος της Ηλείας και λειτούργησε με πολλά προβλήματα και πολλές βλάβες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ “ΕΡΜΗ”

Ακολουθήστε το Ermisnews.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από τη Ζάκυνθο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *