Κοινωνία

Ευπρέπεια γύρω από το Δημοτικό Θέατρο

Αναζητείται λύση για τους κάδους των απορριμμάτων

Στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας για καθαρισμό που γίνεται από το Δήμο, σειρά είχε και ο εξωτερικός χώρος του Δημοτικού Θεάτρου.

Έτσι λοιπόν ενωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής και με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου καθαρίστηκε σε όλα του τα σημεία το Θέατρο με τη βοήθεια εργατών που μάζεψαν ότι άχρηστο υπήρχε.

Όλοι οι συμμετέχοντες στην προσπάθεια, έκοψαν τα χόρτα που είχαν φυτρώσει περιμετρικά του κτιρίου, μάζεψαν όλα τα σκουπίδια που ήταν πεταμένα και λοιπά άχρηστα αντικείμενα, πλαστικά, σακούλες, μπουκάλια, παλιοσίδερα κλπ.

Με τσουγκράνες μάζεψαν ότι άχρηστο υπήρχε στο χώμα που έχει πέσει με σκοπό να φυτευτούν γύρω – γύρω δέντρα και λουλούδια.

Ο καθαρισμός έγινε σχετικά γρήγορα αφού ο χώρος είναι μικρός αλλά ζητούμενο είναι να διατηρηθεί καθαρός και να μην πετάνε εκεί οι περαστικοί τίποτα.

Επίσης στα προς επίλυση θέματα είναι και η μεταφορά των κάδων καθώς δεν συνάδει με ένα χώρο πολιτισμού να είναι κοντά στην είσοδό του οι κάδοι με τα σκουπίδια της πόλης, ενώ ο χώρος τις τελευταίες εβδομάδες έχει μετατραπεί σε χωματερή.

Μετά την μετακίνηση των κάδων από την παραλία, καταφθάνουν δίπλα στο Θέατρο τα σκουπίδια από τις περισσότερες γειτονιές στο κέντρο της πόλης.

Της Αγγελικής Ξενόφου

Ένα σχόλιο

  1. Αφού ¨καταφθάνουν” πρέπει να τους κόψουμε το δρόμο να μην έρχονται.
    Αυτό για να γίνει θέλει αλλαγή νοοτροπίας των μεταφορέων σκουπιδιών, πράγμα αδύνατο,καθότι το φαινόμενο αυτό είναι Πανελλήνιο.
    Οπότε ας συνεχιστούν οι αποστολές σκουπιδιών μέχρι να βγούνε στη Στράτα Μαρίνα και βλέπουμε!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *