Ζάκυνθος

Ευχαριστήρια επιστολή του οδοντίατρου Αμπντάλλα Ζιντάν, μετά την περιπέτεια του με τον κορονοϊό

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο και την Διοίκηση, έστειλε ο οδοντίατρος Αμπντάλλα Ζιντάν, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτει στο Κοροκλινικη του Νοσοκομείου Ζακύνθου, καθώς βρέθηκε θετικός στον Κορονοϊό.

Αναλυτικά η επιστολή του Αμπντάλλα Ζιντάν:

Μετά την θετική εξέλιξη του προβλήματος υγείας μου από covid -19, θεωρώ ελάχιστη υποχρέωση μου να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και γενικά όλους τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, καθώς επίσης και την Διοίκηση για την άψογη αντιμετώπιση του περιστατικού μου κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου .
Είναι παρήγορο για όλη την κοινωνία, να νιώθουμε ασφάλεια σε πολύ δύσκολους καιρούς. Το επίπεδο παρεχόμενης φροντίδας στο Νοσοκομείο του νησιού μας, αυτό το διασφαλίζει. Τα ευχαριστήρια τα δικά μου και της οικογένειας μου, εκτός των εργαζομένων στο Νοσοκομείο μας, πηγαίνουν και προς όλους τους συμπολίτες μας, των οποίων το ενδιαφέρον τους για την υγεία μου ήταν συγκινητικό.
Τώρα μετά την θετική αυτή εξέλιξη και αφού έγιναν οι επιβαλλόμενες απολυμάνσεις θα επανέλθουμε στα ιατρεία μας, περισσότερο δυνατοί και αισιόδοξοι.
Μια τέτοια περιπέτεια υγείας ακόμη και εμάς τους υγειονομικούς μας κάνει σοφότερους.

Ευχαριστώ ειλικρινά από καρδιάς όλους σας,
Αμπντάλλα Ζιντάν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *