Ελλάδα

Eν’ όψει εκλογών: Στη Ζάκυνθο ο Βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ και υπεύθυνος Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης

Σε προεκλογική τροχιά μπαίνει επίσημα πλέον η Νέα Δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο και στα πλαίσια αυτά το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου αναμένεται στη Ζάκυνθο κλιμάκιο στελεχών για να προβάλουν το πρόγραμμα του κόμματος και κυρίως για να συμβάλουν στις συζήτηση που έχει ήδη ξεκινήσει για την συγκρότηση του τοπικού ψηφοδελτίου.

 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, επικεφαλής του κλιμακίου που θα επισκεφτεί τη Ζάκυνθο θα είναι ο Βουλευτής Λασιθίου Κρήτης και υπεύθυνος τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των επαφών του κ. Πλακιωτάκη και των στελεχών που θα τον συνοδεύουν στο νησί μας αλλά όπως προαναφέρθηκε πέρα από εισηγήσεις για θέματα που αφορούν την αρμοδιότητά του, ο Βουλευτής Λασιθίου θα αποτυπώσει την εικόνα που υπάρχει στη Ζάκυνθο σε ότι αφορά τις υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Αν και ήδη υπάρχουν ονόματα που ήδη διαρρέουν ότι θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Γιαννούλης υπογράμμισε στην εφημερίδα μας πως το θέμα των υποψηφιοτήτων δεν έχει ακόμη κλείσει επίσημα.

Ωστόσο αυτό θα γίνει πολύ σύντομα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία θέλει να έχει ανακοινώσει υποψηφιότητες σε όλη την Ελλάδα, το αργότερο μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Θυμίζουμε μάλιστα πως σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του –Ε-, στις τοπικές οργανώσεις έχει ήδη φτάσει εγκύκλιος που καλεί τις κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές να συγκεντρώσουν βιογραφικά όσων ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι, μαζί με αιτήσεις συμμετοχής. Η διαδικασία που θα ακολουθήσει για την συγκρότηση τοπικών κομματικών επιτροπών που θα αξιολογήσουν τους υποψηφίους και στη συνέχεια θα στείλουν τις προτάσεις τους στην κεντρική κομματική επιτροπή, αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και επίσημα.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ επρόκειτο να ταξιδέψει στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με θέμα μεταξύ άλλων και την προετοιμασία εν΄ όψει των εκλογών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *