Ζάκυνθος

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ζάκυνθο – Μια τουρίστρια και ένας υπάλληλος ιδιωτικής επιχείρησης!

Δυο νέα κρούσματα κορωνοϊού κατεγράφησαν τις τελευταίες ώρες στο νησί μας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ένα αφορά μια τουρίστρια από την Πολωνία που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό έπειτα από ιχνηλάτηση του ΕΟΔΥ. Η τουρίστρια έφτασε χθες στο νησί μας και σήμερα μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο καραντίνας.

Το δεύτερο αφορά έναν υπάλληλο ιδιωτικής επιχείρισης που επίσης βρέθηκε θετικός στον ιό έπειτα από δειγματοληπτικούς ελέγχους κλιμακίου του ΕΟΔΥ στην επιχείρηση όπου εργαζόταν. Να τονίσουμε ότι ο υπάλληλος είναι ασυμπτωματικός και είναι καλά στην υγεία του.

Το δελτίο τύπου της επιχείρισης:

Η εταιρεία ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ ενημερώνει το κοινό ότι την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος covid-19 στο κεντρικό μας κατάστημα από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Σάββατο μεσημέρι ενημερωθήκαμε ότι ένας εργαζόμενος διοικητικός υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον ιό χωρίς να παρουσιάζει συμπτώματα.

Άμεσα από το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ λήφθηκαν δείγματα από όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες του καταστήματος και αναμένουμε τα αποτελέσματα, για τα οποία θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Η εταιρεία μας από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του κορονοϊού έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και προστασίας των εργαζομένων και του κοινού, συμμορφούμενη με τις εκάστοτε οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Με αίσθημα ευθύνης για την προστασία των εργαζομένων και του κοινού και μέχρι την λήψη των αποτελεσμάτων του ελέγχου, αλλά και για να ολοκληρωθεί η ολική απολύμανση των χώρων, η εταιρεία μας αποφάσισε από την Δευτέρα 3 Αυγούστου να παραμείνει κλειστό το κεντρικό κατάστημα του Γαϊτανίου, παρ ότι δεν μας ζητήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ.

Καλούμαστε όλοι μας να εφαρμόζουμε όλα τα προτεινόμενα μέτρα προφύλαξης για την προστασία του εαυτού, μας της οικογένειας μας και της κοινωνίας μας ώστε μετά από αυτή την περιπέτεια να βγούμε πιο δυνατοί.Ζάκυνθος 2 Αυγούστου 2020

Η εταιρεία
ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΕΠΕ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *