Ζάκυνθος

Δημοτικό Συμβούλιο: Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας – Αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις για το Ναυάγιο

Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας το Δημοτικό Συμβούλιο – Δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις και οι αντεγκλήσεις με φόντο το Ναυάγιο

Της Αγγελικής Ξενόφου

Η προγραμματισμένη για σήμερα στις 12 το μεσημέρι έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έγινε καθώς δεν υπήρξε απαρτία. Στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου παρευρέθηκαν μόνο 12 Δημοτικοί Σύμβουλοι και ως εκ τούτου η συνεδρίαση δεν έγινε.

Ωστόσο δεν έλειψαν οι αντιπαραθέσεις αφού το θέμα του Ναυαγίου και τα συμφέροντα που το ακολουθούν, ανέβασαν τους τόνους.

Το λόγο ζήτησε από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο επικεφαλής Γιώργος Αρμένης ο οποίος διάβασε ένα έγγραφο του συνδυασμού του, το οποίο έχει σταλεί και στην Εισαγγελία. Το έγγραφο αναφέρει ότι μετά από δύο μήνες δεν έχει υλοποιηθεί η απόφαση 85 του Δημοτικού Συμβουλίου για το Ναυάγιιο και άρα ο Δήμος παραπλανεί και κάνει συσκότιση, ενώ δεν υπάρχει σεβασμός στις αποφάσεις του οργάνου.
Ακολούθως ο Δήμαρχος επιτέθηκε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει απαρτία δεν μπορεί να γίνει συζήτηση και άρα ο Πρόεδρος δεν μπορεί να λειτουργεί σαν ταχυδρόμος της αντιπολίτευσης.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον κ. Αρμένη του είπε ότι στόχος του είναι να σκοτωθεί ο κόσμος στο Ναυάγιο για να ζητήσει την παραίτηση του Δημάρχου.

Η συνεδρίαση λύθηκε από το προεδρείο και οι αντιπαραθέσεις συνεχίστηκαν στα γνωστά «πηγαδάκια».

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής και κοινοτάρχες των ορεινών.

Ένα σχόλιο

  1. Υπάρχει και η τηλεδιάσκεψη,η οποία είναι και νομοθετικά κατοχυρωμένη.”Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει,δέκα μέρες κοσκινίζει”!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *