Αθλητισμός

Δημήτρης Νόλης: “Θα ενισχυθούμε σημαντικά και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέες προσθήκες”

Μετά το τέλος του αγώνα  με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Ζακύνθου Δημήτρης Νόλης έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

https://youtube.com/watch?v=IgtncJM7iYQ%3Ffeature%3Doembed

Αναλυτικά:   

“Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Γνωρίζαμε ότι και αυτό θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εις γνώση μας  δώσαμε χώρο στον αντίπαλο για να μπορέσουμε να κατοχυρώσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Πιστεύω ότι για ένα μεγάλο ποσοστό αυτό το καταφέραμε, δηλαδή να κρατήσουμε τους αντιπάλους μακριά από την περιοχή μας. Όμως υπήρχαν στιγμές ή από απειρία ή από αδράνεια που μας στοίχησαν. Σαν συνολική εικόνα το ματς αυτό μας αφήνει μια πικρία, διότι νομίζω ότι θα μπορούσαμε μα πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας και διέθετε σε κάποιες θέσεις ποιοτικούς παίκτες. Εμείς οφείλουμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι να κοιτάξουμε το επόμενο, σαφώς όμως με την αναμονή και προθήκη παικτών που να μπορέσουν ουσιαστικά να βοηθήσουν την ομάδα από εδώ και στο εξής.

Έχει γίνει ήδη ο προγραμματισμός και θεωρώ ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νέες προσθήκες στο ρόστερ. Το ζητούμενο είναι λοιπόν να έρθουν οι παίκτες και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια, έτσι ώστε η ομάδα σιγά σιγά να παίρνει αποτελέσματα”.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *