Αθλητισμός

Δημήτρης Νόλης: Είχαμε δυναμική, δυσάρεστο το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει παράβαση στην φάση του 94′

Στην δυναμική που έβγαλε η ομάδα του στάθηκε πιο πολύ ο τεχνικός της Ζακύνθου Δημήτρης Νόλης στο ματς με την Καλλιθέα, παρά την ήττα οφείλουμε να συνεχίσουμε δήλωσε. Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Καλλιθέας στάθηκε στο ότι το ματς ήταν δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που είναι αλλαγμένη όπως δήλωσε.

Αναλυτικά

Δημήτρης Νόλης τεχνικός της Ζακύνθου

Είναι ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα για εμάς , παρ΄ ολο που ήρθαν καινούργιοι παίκτες στην ομάδα. Βγάλαμε όμως μια δυναμική στο παιχνίδι , έκαναν μια τεράστια προσπάθεια τα παιδιά, εκτός από ένα χρονικά διάστημα στο Β’ μέρος από το 46′ ‘έως το 65 περίπου. Δικαιούμασταν ακόμα και τη νίκη, δυστυχώς φεύγουμε με την πίκρα καθώς δεν πήραμε τίποτα από το ματς. Οφείλουμε μα συνεχίσουμε και πιστεύω ότι θα έρθουν και θα θετικά αποτελέσματα.

Για το αν η Ζάκυνθος μπορεί να καλύψει αυτή την διαφορά των 14 βαθών είπε:  Δεν είναι εύκολη υπόθεση, είναι δύσκολη και αυτό το γνωρίζουμε από την αρχή. Πρέπει όμως να κάνουμε αυτό που πρέπει. είναι μικρό το χρονικά διάστημα και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι οι παίκτες θα αποκτήσουν την ομοιογένεια που χρειάζεται η ομάδα μας. Σίγουρα θα βρούμε το ρυθμό μας, το ερώτημα όμως είναι αν θα προλάβουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για το ακυρωθέν γκολ της Ζακύνθου στο 90+4 είπε: Aπό οτι μου είπαν τα παιδιά που ήταν πρωταγωνιστές στην συγκεκριμένη φάση δεν υπάρχει παράβαση ούτε κατά φαντασία! Πραγματικά δεν γνωρίζω τι είδε ο διαιτητής, ήταν και το λεπτό κρίσιμο και πραγματικά δεν γνωρίζω τι είδε. 

Λεωνίδας Βόκολος τεχνικός της Καλλιθέας

Ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς διότι ερχόμασταν από μια ήττα από την Επισκοπή. ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι σίγουρα αλλαγμένη στον Β΄ γύρο. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα της Ζακύνθου και εμείς κατεβάζουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε όπως πάντα και προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι. Η Ζάκυνθος είναι σαφώς βελτιωμένη, οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν κάποιες κινήσεις, η ομάδα θέλει τον χρόνο της για να μπορέσει να αποκτήσει την ομοιογένεια που πρέπει και σίγουρα δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για καμιά ομάδα.

Για την φάση του 90+4 είπε: Noμίζω ότι είναι πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ, έβαλε τα χέρια έσπρωξε (Κάμερον)  και δεν χωρά καμιά συζήτηση ότι είναι φάουλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *