Κοινωνία

Δεν προλαβαίνουν τα συνεργεία της ΔΕΗ να αποκαθιστούν τις βλάβες

Μεγάλο τμήμα του νησιού είναι στο σκοτάδι από χθες το βράδυ λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν στο δίκτυο ηλεκτροδότησης από τον τυφώνα ΙΑΝΟΣ.

Ολόκληρα χωριά είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων είναι μεγάλες καθώς πρόκειται για οικογένειες με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους που δεν μπορούν να είναι έτσι και κάτω υπό τις παρούσες καιρικές συνθήκες. 

Στα γραφεία της ΔΕΗ στην πόλη οι πληγέντες από το πρωί κάνουν ουρές για να δηλώσουν τις βλάβες, όμως το ελάχιστο προσωπικό που εργάζεται δεν μπορεί να καλύψεις αυτές τις ανάγκες. 

Μόνο 7 άτομα που είναι στον τεχνικό τομέα ως εργάτες πρέπει να επισκευάσουν ολόκληρο το δίκτυο της Ζακύνθου το οποίο έχει ζημιές. 

Σε άλλα σημεία κόπηκαν καλώδια, αλλού έπεσαν κολώνες, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και από τα μεγάλα δέντρα που ξερίζωσε ο αέρας και τα έριξε στα δίκτυα. 

Αν και είχαν δοθεί υποσχέσεις ότι  σήμερα θα βρίσκονται στο νησί  τεχνικοί από την ηπειρωτική Ελλάδα, αυτό ακόμα δεν πραγματοποιήθηκε και απόψε η Ζάκυνθος θα παραμείνει για δεύτερη μέρα στο σκοτάδι. 

ermisnewsrom

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *