Κοινωνία

Δ. Ακτύπης: Ενίσχυση του νοσοκομείου με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αξίας 55.000,00 €

Την περαιτέρω ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με την προμήθεια του νέου υπερσύγχρονου Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού αξίας 55.000,00 € μέσω ηλεκτρονικού διαγωνισμού, ανακοίνωσε ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της διαρκούς και αδιάλειπτης προσπάθειάς μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου προκηρύχθηκε ο ηλεκτρονικός δημόσιος ανοιχτός διαγωνισμός για την προμήθεια του νέου υπερσύγχρονου Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού.

Πιο συγκεκριμένα με την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, το Νοσοκομείο μας αναμένεται να εξοπλιστεί με νέο γαστροσκόπιο, κολονοσκόπιο, καθώς και σύστημα ψηφιακού video-επεξεργαστή εικόνας, ανώτατης προϋπολογισθείσας δαπάνης 55.000,00 €.

Επιδιώκουμε με προσήλωση και ισχυρή βούληση την άμεση αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο νησί μας. Προχωράμε στην άμεση προμήθεια του νέου εξοπλισμού, για να πετύχουμε την άμεση επαναλειτουργία του ενδοσκοπικού τμήματος του Νοσοκομείου μας, το οποίο παραμένει κλειστό λόγω βλάβης των απαρχαιωμένων μηχανημάτων, τα οποία δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ από την προηγούμενη Διοίκηση.

Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στη Διοικητική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας για τον άγρυπνο αγώνα που δίνουν καθημερινά για την συνολική αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και λαμβάνουμε αποφάσεις ουσίας που έχουν απτά και άμεσα αποτελέσματα, και κάνουν πράγματι τη διαφορά.

Ο στόχος μας είναι ένας και είναι ξεκάθαρος, Να γίνει το Νοσοκομείο Ζακύνθου ένα πρότυπο νοσηλευτικό ίδρυμα, και θα τον πετύχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *