Ζάκυνθος

Δ. Ακτύπης: “Είμαι κοντά στους θιγόμενους ιδιοκτήτες στα ορεινά”

Όπως προαναφέρθηκε το ζήτημα της αγοραπωλησίας των 15.000 στρεμμάτων ήταν μεταξύ αυτών που συζήτησε ο Βουλευτής με τους Προέδρους και κατοίκους των ορεινών. Ο ίδιος ανέφερε σχετικά:

«Αυτή η …ομάδα των ορεινών που μου επιτίθεται είναι η ίδια ομάδα που έκανε και τις πρόσφατες επιθέσεις. Είδαμε μια ανακοίνωση εναντίον μου  με ονόματα που στη συνέχεια … εξαφανίστηκαν. Αυτό συνέβη γιατί κάποιοι δε γνώριζαν πως τα ονόματα τους έχουν μπει κάτω από αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση» δήλωσε σημειώνοντας πως με επιστολή του προς τους κατοίκους των ορεινών χωριών τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ των ιδιοκτητών που οι περιουσίες τους φαίνεται να έχουν καταπατηθεί.

«Υπερασπίζομαι τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων και είμαι εδώ για να αναδείξουμε το θέμα παράλληλα με τη Δικαιοσύνη στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ζήτησα στοιχεία για να δούμε τι διεκδικούν αυτές οι οικογένειες» ανέφερε, σημειώνοντας πως κάποιοι αντί να πετάνε λάσπη στο διαδίκτυο θα πρέπει να  τον συναντήσουν για να συζητήσουν μαζί του και να του καταθέσουν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους.

«Σύμφωνα με όσα γνωρίζω πρέπει να εξαιρεθούν  περιοχές στις Βολίμες, τις Μαριές αλλά και 8.000 στρέμματα που νοίκιαζαν κτηνοτρόφοι από το Δήμο» ανέφερε για το θέμα της επένδυσης καλώντας τους ορεινούς να προσκομίσουν στοιχεία.

«Δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα πρέπει να διατυπώσω τη γνώμη μου για την αγοραπωλησία» σημείωσε.

«Αν υπάρχουν στοιχεία τους καλώ να τα δώσουν και σε μένα και όχι μόνο στην… αντιπολίτευση αν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι δυνατόν να απαντώ σε ανώνυμα Sites. Καλώ ακόμη και αυτούς που εκφράζονται με αυτό τον τρόπο στο διαδίκτυο εναντίον μου, να συνομιλήσουν μαζί μου. Η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή και αυτό ισχύει και για την Αθήνα όπου όπως φαίνεται διαμένουν αρκετοί» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *