Οικονομία

Corendon: Σε επίπεδα 2019 οι αεροπορικές θέσεις – Πτήσεις προς 6 ελληνικά νησιά το καλοκαίρι

Πτήσεις προς έξι ελληνικά νησιά θα προσφέρει αυτό το καλοκαίρι από τις Βρυξέλλες η Corendon, αναμένοντας μαζική ζήτηση για ηλιόλουστους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων στα ταξίδια.

Η εταιρία θα προσφέρει συνδέσεις με συνολικά 22 προορισμούς από τις Βρυξέλλες, ανάμεσα στους οποίους είναι η Κρήτη, η Κως, η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος.

Οι πτήσεις προς Κρήτη και Κω θα είναι καθημερινές, προς Κέρκυρα δύο φορές την εβδομάδα, προς Σάμο και Λέσβο μία φορά την εβδομάδα και προς Ζάκυνθο τρεις.

Άλλοι προορισμοί είναι η Μαγιόρκα, η Ίμπιζα, η Τενερίφη, η Γκραν Κανάρια, η Αττάλεια, το Bodrum και το Dalaman.

Επιπλέον, από το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ, Maastricht Aachen Airport, θα προσφέρονται οι ακόλουθες συνδέσεις προς Ελλάδα: Κρήτη (3 φορές την εβδομάδα), Ρόδος και Κως (2 φορές την εβδομάδα) και Ζάκυνθος (μία φορά την εβδομάδα).

Οι πτήσεις από το αεροδρόμιο του Μάαστριχτ θα πραγματοποιούνται με το στόλο αεροσκαφών της Corendon ενώ από τις Βρυξέλλες με συνδυασμό ιδιόκτητων αεροσκαφών και θέσεων μέσω των Transavia, Brussels Airlines και Air Belgium.

Η τρέχουσα προσφορά θέσεων της Corendon παραπέμπει σε επίπεδα 2019, όπως επισημαίνει ο ιδρυτής της εταιρίας, Atilay Uslu, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Λέσβος και η Σάμος θα έχουν σίγουρα ανταπόκριση στους Βέλγους ταξιδιώτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *