Κοινωνία

Χιλιάδες λάτρεις του κρασιού στο ΟΙΝΟΖΑΝΤΕ 2022 (photos)

Μια σπουδαία έκθεση κρασιού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην αντιπροσωπεία ποτών ΖΑΦΕΙΡΗΣ στο Καλαμάκι προκαλώντας του γευσιγνώστες να δοκιμάσουν τα καλύτερα κρασιά της αγοράς.

Το ΟΙΝΟΖΑΝΤΕ 2022, με πάνω 60 εκθέτες προσέλκυσε το ενδιαφέρον σχεδόν 2500 Ζακυνθινών, από το χώρο της εστίασης, του Ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και απλών πολίτων που θέλησαν να γευστούν τις μοναδικές ποικιλίες κρασιού που φιλοξένησε η έκθεση.

Η έκθεση που έχει γίνει θεσμός για τη Ζάκυνθο, χάρη στον αυστηρά επαγγελματικό της χαρακτήρα, το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο και τη συμμετοχή σε αυτήν των πιο σπουδαίων εταιρειών που παράγουν και υπογράφουν τα πιο εκλεκτά ελληνικά κρασιά και αποστάγματα, ανταποκρίθηκε επάξια στις απαιτήσεις της αγοράς.

Με Έλληνες παραγωγούς από πολλές περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας το OINOZANTE 2022 κάλυψε την πλειοψηφία του ελληνικού αμπελώνα δίνοντας την δυνατότητα στους επιχειρηματίες της Ζακύνθου να γνωρίσουν την κάθε εταιρεία και να συζητήσουν μαζί τους.

Ακόμα, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους η διαμόρφωση του χώρου στις εγκαταστάσεις της ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΕ αλλά και η άψογη οργάνωση της εκδήλωσης με τους διοργανωτές να προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η οικογένεια Ζαφείρη, ανανέωσε το ραντεβού της με τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του κρασιού για το 2023!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *