Κοινωνία

Χ. Βαρβαρίγος: Παιδική χαρά θα κατασκευαστεί στο παλιό γήπεδο του Παντοκράτορα

Εργασίες για να καθαριστεί και να διαμορφωθεί ο χώρος προωθεί ο Αντιδήμαρχος Λαγανά στο παλιό γήπεδο του Παντοκράτορα, που τελευταία είχε γίνει σκουπιδότοπος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον –Ε- ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Βαρβαρίγος, με τη χρήση μηχανημάτων καθαρίζεται και στρώνεται ο  χώρος, αφαιρέθηκαν ήδη τα σκουπίδια και θα γίνει ότι είναι δυνατό για να  αποδοθεί στην τοπική κοινωνία και να χρησιμοποιείται από παιδιά και νεολαία.

Ο κ. Βαρβαρίγος ανέφερε ότι μετά την πρώτη τροποποίηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, θα δημιουργηθεί κωδικός για να  χρηματοδοτηθεί το έργο που θα έχει τίτλο «διαμόρφωση και αποπεράτωση του γηπέδου Παντοκράτορα».

Εργασίες καθαρισμού και εξυγίανσης του χώρου ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Χ. Βαρβαρίγος

Στο εν λόγω  οικόπεδο που είναι 4 στρέμματα θα κατασκευαστεί Παιδική Χαρά και ακολούθως γήπεδο 5χ5 για ποδόσφαιρο και 5χ5 για μπάσκετ.

«Η περιοχή και το συγκεκριμένο σημείο χρειάζεται αναβάθμιση και σε αυτήν την κατεύθυνση θα εργαστούμε» συμπλήρωσε ο Αντιδήμαρχος Χ. Βαρβαρίγος.

Τέλος ο Αντιδήμαρχος έκανε γνωστό ότι χθες έγιναν εργασίες επισκευής στα χαλασμένα φρεάτια του Λαγανά και εξετάστηκαν τα σημεία στα οποία θα μπουν οι ενημερωτικές πινακίδες για την κυκλοφορία οι οποίες είχαν καταστραφεί.

Ακολουθήστε το Ermisnews.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από τη Ζάκυνθο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *