Κοινωνία

Χ. Πάστρας: Έτοιμα τα τοπογραφικά για τα νέα σφαγεία του Δήμου

Μερικά πολύ σημαντικά ζητήματα προωθούνται από τον Αντιδήμαρχο Αρτεμισίων και αφορούν τον αγροκτηνοτροφικό και τον αθλητικό τομέα. Ανάμεσά τους είναι τα νέα σφαγεία και η επαναλειτουργία του, εδώ και πολλά χρόνια, κλειστού εδαφολογικού εργαστηρίου.

Ο Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Πάστρας δήλωσε στον –Ε-: «η περιοχή ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και δεν έχει τουριστικές μονάδες, οι περισσότεροι είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι, γι’ αυτό προσπαθούμε να τους στηρίξουμε.

Ετοιμάσαμε τα τοπογραφικά για τα νέα σφαγεία του Δήμου. Πάμε με γρήγορους ρυθμούς για να ξεκινήσουμε την ανέγερση του πολυπόθητου κτιρίου. Το οικόπεδο υπάρχει, είναι του Δήμου και βρίσκεται στην περιοχή του Κοιλιωμένου, μακριά από τα σπίτια και την κατοικημένη περιοχή. Τώρα βρισκόμαστε στην φάση του αποχαρακτηρισμού από το δασαρχείο και μετά θα πρέπει να βρεθούν χρήματα για να γίνει το έργο. Από την πλευρά μας υπάρχει τεράστια θέληση για να γίνουν όλα αυτά. Χαίρομαι που βάλαμε το λιθαράκι και θα είμαστε διπλά χαρούμενοι αν καταφέρουμε και τελειώσουμε το έργο με τη λήξη της θητείας μας. Πιστεύω ότι ήλθε η ώρα να ασχοληθούμε με τον αγροκτηνοτροφικό τομέα και κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πάμε γρήγορα».

Για το εδαφολογικό εργαστήριο στα Λαγκαδάκια ο Αντιδήμαρχος είπε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για να μπορέσει να λειτουργήσει καθώς δεν λειτούργησε ποτέ μετά την κατασκευή του και τα εγκαίνιά του. «Θεωρώ ότι υπάρχουν άτομα για να εργαστούν στο εδαφολογικό και πιέζουμε για να γίνει πράξη η λειτουργία του.

Προσπαθούμε να δρομολογήσουμε αυτά τα έργα για την περιοχή μας» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος κ. Πάστρας.

Επίσης έκανε γνωστό ότι ετοιμάζεται ο φάκελος για το αθλητικό κέντρο του Φιολητίου, που περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου, κλειστό γήπεδο μπάσκετ και κολυμβητήριο.

«Ελπίζουμε ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους μας αυτά που επιθυμούμε και την απαλλαγή μας από την πανδημία που μας βασανίζει. Και για μένα οι ημέρες αυτές κύλησαν ομαλά και οικογενειακά» κατέληξε ο Αντιδήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *