Quantcast

Γνώμες

Αυλαία για το Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου

Μεγάλες ελπίδες έχουν εναποθέσει οι συμπολίτες μας στην 23η Οκτωβρίου, την ημέρα που αναμένεται να ανάψουν τα φώτα στο Δημοτικό θέατρο που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά ανοίγοντας και επίσημα τις πόρτες του στο κοινό.


Έχοντας αναμείνει για πολλά χρόνια στο περίμενε από τους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης, για κάτι που ο κάθε Δήμαρχος έπρεπε να\ κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το λειτουργήσει, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον και τα βλέμματα όλων στρέφονται στο βράδυ του προσεχούς Σαββάτου όπου έχει ανακοινωθεί παράσταση και μάλιστα με ζακυνθινούς καλλιτέχνες εγνωσμένου κύρους.


Αυτό λοιπόν το βράδυ οι Ζακυνθινοί το αναμένουν να είναι πολύ λαμπερό και αντάξιο του παρελθόντος του νησιού μας, ελπίζουν ότι θα ξαναζήσουν στιγμές σαν αυτές που έζησαν οι γονείς και οι παππούδες τους στο προσεισμικό θέατρο και για το λόγο αυτό η ελπίδα και η προσμονή είναι μεγάλες.


Θέλουμε να πιστεύουμε πως η δημοτική αρχή θα φανεί αντάξια σε αυτό το κάλεσμα και θα ανταποκριθεί σε αυτό που ευελπιστούν οι συμπολίτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το αξίζουν όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δημότη και θέλουμε να πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους τόσων χρόνων και θα στεφανώσει με την επιτυχία το αύριο και το μέλλον του Δημοτικού Θεάτρου.


Τέτοιες δυνατές συγκινήσεις δεν ζούμε συχνά στο νησί μας και αυτοί που δουλεύουν για το αποτέλεσμα του Σαββάτου νομίζουμε πως έχουν πλήρη συναίσθηση του υψηλού στόχου που κλήθηκαν να υπηρετήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *