Αθλητισμός

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Βραβεύτηκαν ο Διονύσιος Ακτύπης και ο Στράτος Κουρούμαλος

Αναμνηστικές πλακέτες για την προσφορά τους στην ομάδα της Ζακύνθου πήραν ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσιος Ακτύπης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Στράτος Κουρούμαλος. Ο πρώτος σαν πολιτικός έχει βοηθήσει την ομάδα της Ζακύνθου στην φετινή προσπάθεια που κάνει στην μεγάλη κατηγορία. Ιδιαίτερα τους μήνες εκείνους που η “κυανοκίτρινη” επιζητούσε κάθε βοήθεια έτσι ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Ο Βουλευτής Ζακύνθου από την πρώτη μέρα αυτής της προσπάθειας ήταν δίπλα στον σύλλογο, βοηθώντας με τον δικό του τρόπο.

Ο δεύτερος ο “δάσκαλος” ο Στράτος Κουρούμαλος έχει αρκετές ιδιότητες και  έχει βοηθήσει τον σύλλογο σαν παλιός ποδοσφαιριστής, σαν προπονητής αλλά και σαν o άνθρωπος εκείνος που έδωσε χέρι βοηθείας όταν η Ζάκυνθος το χρειάστηκε το Φθινόπωρο του 2016, τότε που η ομάδα υποβιβάστηκε και βρέθηκε ο Ζακυνθιακός να την “αναστήσει” ξανά.

Την βράβευση του Βουλευτή κου Ακτύπη έκανε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας Στέλιος Γούναρης ενώ στον Στράτο Κουρούμαλο την τιμητική πλακέτα έδωσε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος Διονύσιος Κορωνιός.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *