Αθλητισμός

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Mε Δημήτρη Νόλη στο “τιμόνι” ξεκινάει προετοιμασία

Σε μια σειρά αρχίσουν και μπαίνουν τα πράγματα στην ομάδα της Ζακύνθου. Πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη σήμερα και ο κάθε “κυανοκίτρινος” φίλος της ομάδας νιώθει από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα μια αισιοδοξία ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και σε λίγες ημέρες θα είναι και επίσημα μέλος στο CLUB των ισχυρών της Β΄ Εθνικής.

Λίγες ημέρες ακόμα και ο ΑΠΣ Ζάκυνθος θα είναι έτοιμος να αφήσει το μικρό πλην τίμιο περιφερειακό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής για να “μετακομίσει” σε άλλες “πολιτείες”, αυτές της SL2. Kάθε ημέρα που περνά μεγαλώνει η αισιοδοξία… Αυτή φυσικά είναι μόνο η αρχή, γιατί… ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος. Ο χρόνος επίσης είναι αμείλικτος και δεν χαρίσει σε κανέναν!

Οι προθεσμίες πιέζουν. Έως τις 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα πρέπει να γίνει ΠΑΕ με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν για να προλάβουν, να συμπληρώσουν τον φάκελο για την αδειόδοτηση. Φάκελος που περνά από την ΕΕΑ. Ο μεγάλος “σκόπελος” της εγγυητικής δείχνει να ξεπερνιέται με την διοίκηση για τηρεί σιγή ιχθύος για το πως βρέθηκαν τα χρήματα και ποιος ή ποιοι “έβαλαν πλάτη” για να λυθεί αυτό το θέμα.

Από εκεί και πέρα, σε συνάρτηση με την αδειοδότηση θα πρέπει να τρέξει το αγωνιστικό κομμάτι. Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι η ομάδα πήρε την πρόσκληση για την συμμετοχή της στην κατηγορία, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Σε πρώτη φάση συμφώνησαν με τον γνωστό σε όλους εδώ στο νησί και όχι μόνο, έμπειρο τεχνικό Δημήτρη Νόλη ο οποίος από την Θεσσαλονίκη που βρίσκεται, έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο θέμα των μεταγραφικών κινήσεων! Έχει μιλήσει με παίκτες που περιμένουν το “πράσινο φως” για να κλείσουν στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προετοιμασία θα αρχίσει το Σάββατο 4/9 και όπως όλα δείχνουν από την Θεσσαλονίκη. Εκεί θα γίνει το πρώτο ραντεβού! Εκεί ο νέος τεχνικός της ομάδας θα κάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Οι παίκτες θα πηγαίνουν εκεί, εκεί θα δοκιμάζονται και εκεί όπως και στη Νάουσα θα “κτιστεί” ο νέος ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Από το νησί οι ποδοσφαιριστές που θα αναχωρήσουν για την προετοιμασία είναι μετρημένοι στα δάκτυλα ίσως του ενός χεριού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα και αύριο θα γίνουν οι εν ζακύνθω επαφές και από  το Σάββατο 4/9 η “καρδιά” της ομάδας τα “κτυπά” στην Βόρειο Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *