Αθλητισμός

ΑΠΣ Ζάκυνθος: Επιτακτική η νίκη με τον Βλαχιώτη

Η Ζάκυνθος έστω και αυτή την ύστατη στιγμή που διακυβεύει την υπόσταση της στην Β΄ Εθνική, θα πρέπει να παραμείνει ψηλά στη συνείδηση  του κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου και να προασπίσει τα ιδεώδη που πρεσβεύει. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από την παραπάνω πρόταση.

Η ομάδα της Ζακύνθου, δίνει έναν σημαντικό αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που θα έρθει στο νησί για να παίξει την παραμονή της στην κατηγορία. Ολος ο οργανισμός που ονομάζεται ΑΠΣ Ζάκυνθος θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα που αρμόζει. Η παραμονή για την ομάδα του Ιονίου, φαντάζει δύσκολη. 

Τα περιθώρια έχουν στενέψει, αλλά… υπάρχουν ακόμα 4 παιχνίδια που μπορούν να συμβούν πολλά. Για αυτό τον λόγο, το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένας ακόμα τελικός. Είναι μια μάχη που θα πρέπει να κερδηθεί, πρώτα από όλα για τους ίδιους τους παίκτες, για τον σύλλογο, για τον κόσμο αλλά και για την ίδια την ιστορία. Και επειδή η ιστορία γράφει, δεν ξεγράφει καλό θα είναι όλοι να μείνουν στις επάλξεις μέχρι τέλους. 

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή το απόγευμα στις 14.45 οδηγούν στο στάδιο. Το ματς με τον Βλαχιώτη θα πρέπει να κερδηθεί έτσι ώστε να μειωθεί η διαφορά από την διακεκαυμένη ζώνη. στο αγωνιστικό μέρος ο Σούρμπης εξέτισε την ποινή του και θα είναι έτοιμος, αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν ο Κιτόκο έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του για να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Αμφίβολος είμαι ο Κάραμι σε αντίθεση με τον Αργκούς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του και μα μείνει εκτός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *