Ζάκυνθος

Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους από την ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ζακύνθου

Στη Λακωνία βρέθηκε σήμερα ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης συνοδεύοντας, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Π.Ι.Ν. κυρία Κατερίνα Μοθωναίου καθώς και τον Γραμματέα της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ζακύνθου κύριο Διονύση Τρούσσα, την αποστολή των ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

   Σύσσωμη η Ζακυνθινή κοινωνία στάθηκε και στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δεινή θέση, μετά το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ζακύνθου για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πάρα πολλοί συμπολίτες μας, δωρίζοντας ο καθένας από την δική του πλευρά εκείνο που μπορούσε, απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

   Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στη Ζάκυνθο παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό για να τα παραδώσει με τη σειρά του στο Δήμο της Ανατολικής Μάνης, οι πολίτες του οποίου υπέστησαν σημαντικές καταστροφές εξαιτίας των πυρκαγιών.

Ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,

   «Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας Ζακυνθινούς οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσαν να προσφέρουν ό,τι ο καθένας μπορούσε προκειμένου να συνδράμει ουσιαστικά τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στη Λακωνία.

   Σήμερα μετέφερα προσωπικά στον Βουλευτή Ν. Λακωνίας κύριο Νεοκλή Κρητικό το μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης της Ζακυνθινής κοινωνίας προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Λακωνία.

   Από την πλευρά του ο κύριος Κρητικός μου μετέφερε τις ευχαριστίες του ίδιου αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας της Λακωνίας για την έμπρακτη συνεισφορά της Ζακύνθου στην κοινή προσπάθεια που γίνεται με στόχο να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι πληγές που άνοιξαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *