Κοινωνία

Aπό το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ: Νέο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Ζακύνθου

Με ένα νέο απορριμματοφόρο εξοπλίστηκε από την περασμένη Παρασκευή ο Δήμος Ζακύνθου και με αυτό ο στόλος του ενισχύεται με ένα όχημα καινούργιο και πιο αποτελεσματικό. Πρόκειται  για απορριμματοφόρο όχημα τύπου “μύλου” και χωρητικότητας 12 κυβικών. Τα χρήματα αντλήθηκαν από το πρόγραμμα  “Φιλόδημος 2” με προϋπολογισμό  225.000 ευρώ. Ωστόσο ο προμηθευτής που επιλέχτηκε στον διαγωνισμό που έγινε πριν από αρκετούς μήνες προσέφερε έκπτωση στο ποσό των 148.499,99.

Θυμίζουμε πως σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία προμήθειας επιπλέον  εξοπλισμού για το Δήμο Ζακύνθου μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος και με προϋπολογισμό  που αγγίζει τις 930.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για διαγωνισμό  που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάη και αφορούσε  προμήθεια απορριμματοφόρων, υδροφόρων, κάδων απορριμμάτων και λοιπού μηχανολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του Δήμου με αρχικό προϋπολογισμό τις 928.760,00€.

Τον εξοπλισμό που προμηθεύεται ο Δήμος περιλαμβάνονται δύο  απορριμματοφόρα, μαζί με δύο πόρτες που θα τοποθετηθούν ως ανταλλακτικά σε άλλα οχήματα, δύο υδροφόρες, ένας τράκτορας, και περίπου 200 κάδοι απορριμμάτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *