Ζάκυνθος

Από το 2022 θα ξεπεράσουμε την τουριστική κρίση εκτιμά ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης

Τις επιφυλάξεις που προκαλεί η υγειονομική κατάσταση στην Βρετανία σε ότι αφορά τον τουρισμό προς την Χώρα μας και ειδικότερα τα νησιά μας, εξέφρασε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Ερμή ο Αντιπεριφερειάρχης Ανταγωνιστικότητας και Επενδύσεων Αλ. Αλεξάκης, υποστηρίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αναμένουμε τα δεδομένα του 2019 ή του 2018.

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξάκη, που εκπροσωπεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, στόχος για την φετινή χρονιά θα είναι η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών αλλά και η προετοιμασία για το 2022, όπου αναμένεται να έχουμε την ανάκαμψη.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε θετικά τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Τουρισμού, τόσο για τη δημιουργία Φορέα Διαχείρισης στο Ναυάγιο, όσο και για τη δημιουργία Φορέα Διαχείρισης Προορισμού ανά νησί, κάνοντας γνωστό πως ο προγραμματισμός σε αυτή την κατεύθυνση έχει ήδη ξεκινήσει από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που έχει εντάξει το σχετικό κονδύλι στον προϋπολογισμό της για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά στην εφημ. ΕΡΜΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *