Ζάκυνθος

Αντιπεριφερειάρχης για κορονοϊό: Σημαντική μείωση των κρουσμάτων

Σημαντική είναι η μείωση που παρουσιάζουν τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Ζακύνθου, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η  Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Αικατερίνη Μοθωναίου μέσω της ανακοίνωσης ευχαριστεί τους κατοίκους της Ζακύνθου, τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, την εκπαιδευτική κοινότητα και τους υγειονομικούς απασχολούμενους, για τη συνέπεια στην τήρηση των μέτρων.

Αυτό δεν είναι, όμως, αρκετό αφού η μάχη για την μείωση των κρουσμάτων και την προστασία μας  είναι συνεχής και επιβεβλημένη.

Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τις περσινές γιορτές, όπου βρίσκονταν σε ισχύ αυστηρά υγειονομικά μέτρα και απαγορεύσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι φέτος δεν θα γιορταστούν με ασφάλεια, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και η νέα παραλλαγή Όμικρον δεν αφήνουν τέτοια περιθώρια.

Συνεχίζουμε μαζί  την προσπάθεια, εμβολιαζόμαστε, φοράμε μάσκες, κρατάμε αποστάσεις για να ξαναγυρίσουμε στην κανονικότητα και να γιορτάσουμε με ασφάλεια τις Άγιες ημέρες που πλησιάζουν.

Όλοι μαζί να κάνουμε προσπάθεια να μειώσουμε την επιδημιολογική καμπύλη, να κάνουμε γιορτές με ασφάλεια και υγεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *